У Києві жінка вдарила чоловіка ножем у сідницю. Про це розповіли у виданні "Магнолія-тв".

Повідомляється, що сьогодні, 18 серпня, в Святошинському районі Києва по вулиці Гната Юри, близько 12 години дня, в результаті сімейної сварки жінка встромила ніж своєму чоловікові в сідницю.

Читайте Знай в Google News!

Жінка працює продавщицею в наметі і в той момент, коли вона різала кавун, до неї прийшов чоловік, яких викрав у неї 300 гривень. Найімовірніше чоловік планував зустрітися з друзями для спільного розпивання спиртних напоїв, оскільки, за словами свідка, він зловживає алкоголем.

намет, в якому працює Жінка, фото: Магнолія-тв

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Жінка не змогла стерпіти подібного нахабства і погналася за своїм чоловіком. При цьому вона не встигла викласти з рук ніж. Наздогнавши чоловіка через кілька метрів вона вдарила його ножем по сідниці.

В результаті жінка змогла забрати викрадені гроші, проте її чоловікові довелося викликати швидку допомогу. По прибуттю медики госпіталізували потерпілого.

На місце події прибули поліцейські для з'ясування обставин події. Як саме правоохоронці класифікували цю сімейну драму, не повідомляли.

У Києві на вулиці Гната Юри жінка встромила ніж у сідницю своєму чоловіку #НАЖИВО

Geplaatst door Телекомпанія "Магнолія-ТВ" op Dinsdag 18 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі мешканці багатоповерхівки зробили все від них залежне, щоб зловити огіркового злодія.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові правоохоронці затримали зловмисника, який зробив вигляд, що допомагає, а сам заволодів сумкою безпорадного.