У центрі Києва ставлять "розумні" туалети. Поки кабінки будуть встановлені тільки в центрі міста. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв на своїй сторінці в Facebook. Про повідомив, що встановлюються перші 6 кабін.

Нові туалети вже стоять за такими адресами:

Європейська площа (біля Філармонії);

  • вулиця Хрещатик, 1;
  • вулиця Хрещатик, 17;
  • вулиця Хрещатик, 27
  • вулиця Прорізна, 3;
  • Володимирському проїзді, 15.

Чиновник пояснив, що були обрані конструкції з лаконічним дизайном, що б він не перекривав собою дизайн історичних будівель.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також Пантелєєв зазначив, що минулого року вже встановили 4 кабінки. Вони також розташовуються в центрі міста. За останні 5 років були відремонтовані і побудовані 44 громадських туалети.

Нові туалети відрізняються тим, що в них вбудована система очищення та дезінфекції. Вона включається після кожного відвідувача. Тому складнощів з прибиранням виникати не буде. Вартість відвідування такого туалету становить 5 гривень. У ньому можна перебувати 15 хвилин. Кияни розповіли, що нові кабіни приймають тільки дрібні купюри, і не приймають карти і монети. Також ці новинки не видають здачу.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернопільській області городяни виявили туалет, який більше схожий на смітник і смітник. Туди неможливо зайти через фекалії на підлозі. Також жителі міста Зборів зажадали, щоб влада прибрала цю конструкцію з центру міста.

Також Знай повідомляв, що в Києві з'являться нові туалети на вулицях міста. На це виділено 9 мільйонів гривень.

Нещодавно Знай передавав, що п'яний киянин не дійшов до туалету і справив нужду в метро.