Вчора ввечері, 12 серпня в Києві біля будівництва на вулиці Гарматній сталося зіткнення між місцевими жителями і поліцією.

Про це повідомляє Укрінформ.

Зіткнення сталося в Солом'янському районі на вулиці Гарматній біля забудови стадіону поруч з будинком культури "Росток" між місцевими активістами - противниками забудови і поліцією.

Як розповіли в поліції, їх викликали сюди, повідомивши про вибухи і постріли. На момент приїзду патрульного екіпажу біля будівництва було тихо.

Пізніше через дірку в паркані на огороджену територію зайшов чоловік. Він назвався місцевим жителем І сказав, що прийшов подивитися, що відбувається на території стадіону, біля якого прожив все життя. Охоронці разом з патрульними почали виштовхувати чоловіка за огорожу, і він впав у яму і почав голосно кричати. На крики збіглися жителі, і незабаром спалахнула сутичка з поліцією. А того чоловіка затримали і відвезли у відділення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомлялося, скандальна забудова по вулиці Гарматній почалася 8 липня 2020 - навколо скверу поставили паркан і вирубали дерева. Будівництво викликало активний опір жителів, оскільки на цій території розташований стадіон "Росток". Але вже вранці 5 серпня обгородили і футбольне поле.

Згідно з інформацією з офіційного порталу Києва, 7 серпня 2020 року будівельні роботи були припинені. Як повідомив у Фейсбуці директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба - "через низку питань до власників ділянки". Він написав, що для визначення точних меж забудови будуть залучені профільні фахівці Департаменту земельних ресурсів. А також готується лист-звернення щодо цієї забудови в Державній архітектурно-будівельній інспекції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Команда Кличка пішла ва-банк заради " піарного з'їзду – - будівництво скандального мосту заходить у глухий кут

Як повідомляє портал «Знай.иа» Спливли "підводні камені" обіцяних Кличком станцій метро: передвиборчий "піар-хід" обійшовся в мільярди

Також «Знай.иа " писав, що Презентований Кличком Генплан зазнав краху: кияни вимагають " корупційний аудит – - опубліковано офіційне звернення