У Києві в лікарню швидкої медичної допомоги доставили чоловіка в стані алкогольного сп'яніння, який намагався завдати лікарям тілесні ушкодження.

Про це написали на сторінці муніципальної охорони у Фейсбуці.

Черговому наряду муніципальної охорони довелося застосувати стяжки, щоб медики змогли спокійно оглянути пацієнта і надати йому першу допомогу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Доставили чоловіка в стані алкогольного сп'яніння, який наполегливо намагався завдати лікарям тілесні ушкодження.Черговому наряду муніципальної охорони довелося застосувати стяжки, щоб медики змогли спокійно оглянути його і надати першу допомогу",- написано в повідомленні.

Нагадаємо, у Дніпрі мешканці багатоповерхового будинку по вулиці Балтійська, 86 повідомили про крики, які доносилися в одній з квартир.Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили господаря квартири, який повідомив, що його дружина закрилася в кімнаті з маленькими дітьми, кричить і читає молитви.

У присутності копом господар квартири виламав двері в кімнату, після чого вдалося затримати 28-річну дівчину. Під час затримання вона чинила опір. Неадекватна дівчина вдарила ногою в живіт сержанта і вкусила рядового поліції. Також дісталося і черговому лікарю, якому буйна пацієнтка прогризла палець до крові.

Зрештою дівчину з явними ознаками душевного розладу доставили в міську лікарню

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом душевнохворий жорстоко вбив лікаря на очах у всієї лікарні

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Тернополі слуга народу намагався віджати лікарню за копійки, нахабна схема приголомшила Україну

Також «Знай.иа " писав, що Осатаніла матуся покусала санітарку і напала на лікаря: "у вашої дитини Китайський вірус!"