В озері Кирилівському за 7 м від берега знайшли тіло людини. Його дістали водолази і передали правоохоронцям для з'ясування причин смерті.

За минулу добу на водоймах України загинуло 10 осіб. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ДСНС України.

"За оперативними даними, станом на 12 серпня, на водних об'єктах України з початку місяця загинуло 77 осіб, з них - 3 дітей. Вдалося врятувати 34 людини, в тому числі 4 дитини. Зокрема, тільки за минулу добу на водоймах загинули 10 осіб", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Тернопільщині втопився молодий чоловік. Трагедія сталася на очах дружини загиблого. Про інцидент в поліцію повідомила дружина.

Як з'ясувалося, чоловік і дружина прийшли відпочити на водойму, розташовану в Хоросткові Гусятинського району. Чоловік пішов купатися і потонув. На місце трагедії виїхала слідчо-оперативна група та рятувальники.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тіло потонулого чоловіка вдалося знайти тільки наступного дня на дні водойми. Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

В черговий раз рятувальники і правоохоронці відзначили, що найбільш частими причинами загибелі людей у водоймах є прийняття спиртних напоїв під час перебування на пляжі. Також другою частою причиною загибелі людей є купання в необладнаних для цього місцях з необстеженим дном. Корчі, валуни і ями на дні стають причинами загибелі дітей і дорослих.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Чернівчан атакують отруйні тварі, один укус – і в реанімацію

Також портал " Знай.ua" писав, що Київська багатоповерхівка спалахнула, як сірник- " рятуйся, хто може!"

Також портал " Знай.ua" писав, що Під Києвом вогонь з неба мало не залишив людей без даху над головою