У місті Боярка Київської області від потрапляння блискавки загорівся будинок.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Київській області.

Як стало відомо з повідомлення, вчора, 10 серпня близько 12-ї години дня, рятувальники Києво-Святошинського району отримали повідомлення про загорання житлового будинку у місті Боярка на вул. О. Ткаченка.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

На місце події прибули пожежники з рятувальних частин м. Боярка та м. Вишневе. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що горить крівля приватного одноповерхового житлового будинку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пожежу було локалізовано о 12:29 та повністю ліквідовано о 13:57. Для її гасіння залучалось 3 одиниці техніки та 11 осіб.

Зі слів господаря будинку та свідків, пожежа почалась від потрапляння блискавки в будинок.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Нагадаємо, в Житомирській області сталася дуже тривожна ситуація, потужна блискавка вдарила в приватний будинок і спровокувала пожежу. У цей момент в будинку перебувала мати та її дев'ять дітей. На щастя, обійшлося без жертв, зараз велику сім'ю поселили у себе односельці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Хмельниччині блискавка ледь не перетворила на попіл одразу два будинки — люди дивом вціліли

Як повідомляє портал «Знай.uа» Юна львів'янка ледь не стала жертвою блискавки – відбулася переляком і зламаною рукою

Також «Знай.uа» писав, що Молоду львів’янку пронизала блискавка, лікарі борються за її життя - "Вийшла вночі надвір"