В українській столиці стався досить моторошний інцидент. З'явилася інформація, що у чоловіка викрали автомобіль "Хюндай", який він припаркував на вулиці Йорданська.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таксі
Таксі

Потерпілий розповів, що вранці виявив відсутність свого автомобіля у дворі. По камерах спостереження вдалося відстежити шлях пересування викраденого автомобіля і машини, яка його супроводжувала.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Викрадачем виявився водій таксі. Напередодні він підвозив потерпілого додому. У ході бесіди пасажир розповів таксисту, що має автомобіль "Хюндай" і показав, де він стоїть, коли під'їхали до будинку.

Таксист розповів правоохоронцям, що після виконаного замовлення він випадково знайшов ключі від автомобіля у своєму салоні. Йому спало на думку викрасти машину пасажира. Для цього він зателефонував приятелю і запропонував разом викрасти. Один сів за кермо викраденої іномарки, а другий — супроводжував його. Викрадену машину вони залишили у свого знайомого в сусідньому селі.

Нагадаємо, нехай весь світ зачекає: неадекватне пару пристрасть захопила прямо посеред Києва, відео.

Як повідомляв Знай.uа колапс у київському метро розбудив апетити бариг з Uber: деруть півзарплати, люди в ауті.

Знай.uа писав, у Києві зупинилося метро, сотні людей у заручниках у підземки: що відбувається.