Стало відомо про те, як по Києву їздить комунальний транспорт України. Викиди шкідливого газу перевищують норму.

Таким чином, повідомляється, що викиди газу з комунального транспорту столиці завищені в кілька разів.

Норми по викидам CO2 трошки завищенні. Комунальний транспорт столиці України. #00068KC

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 9 augustus 2020

На ролику, який з'явився в мережі завдяки спільноті Київ Оперативний, видно, як з трактора тягнеться великий клубок диму, який просто закриває вид на дорогу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Більш того, це може бути ще й небезпечно для життя.

У коментарях люди сильно обурені тим, що відбувається.

"Там стоїть турбований дизель v6, об'ємом майже 10 літрів. Звичайно що кіптяви буде овер багато. Очевидні речі», «а Віталіку норм, ось електросамовари це шкідливо - а ось це норм», «Так ці монстри і нові викидають такий стовп диму», «від коронавірусу вулиці обробляють», " Європа...".

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві майже на всіх станціях виміру зафіксували перевищення шкідливих речовин у повітрі. Йдеться про пил, діоксид сірки, оксид вуглецю, діоксид азоту і формальдегід.

Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія ім. Бориса Срезневського.

У різних частинах столиці стаціонарні пости оцінювали середньодобові показники з 21 по 27 липня.

"Протягом минулого тижня рівень забруднення повітря міста дещо підвищувався до суботи 25 липня, а після проходження атмосферного фронту, випадання опадів і деякого зниження температури повітря забруднення знизилося. Враховуючи прогнози Українського гідрометцентру, на найближчі дні метеорологічні умови не сприятимуть розсіюванню шкідливих домішок у приземному шарі атмосфери", - йдеться в повідомленні.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Кияни відвоювали Протасів Яр у нахабних забудовників

Також портал " Знай.ІА " писав, що Забудовники за допомогою Кличка "присмокталися" до грошового потоку на будівництво Подільського мосту, - ЗМІ

Також портал " Знай.ІА " писав, що Кличко озолотив" смотрящего " Комарницького-відмили мільярд на ремонтах доріг