У Києві в одному з висотних будинків на Відрадному прорвало трубу водопроводу-квартиру залило водою по щиколотки, проте дочекатися допомоги від комунальних служб господарі так і не змогли. Про це розповіли в телеграм-спільноті «Х**вий Київ».

"Що робити, якщо прорвало трубу?",- "Викликати аварійку, перекрити воду і молитися всім Богам!» ,- пише в співтоваристві автор відеоролика, на якому видно, що квартира столичної мешканки перетворилася на імпровізований басейн. Страшно навіть уявити, що діється в такому випадку в оселях сусідів знизу.

Відзначається, що з моменту виклику аварійної бригади комунальних служб пройшло шість годин.

"Прости, тітка, але по ходу, твоїй квартирі - п*зда!",- пише в коментарі до повідомлення автор відео під ніком "Yolka", не приховуючи своїх негативних емоцій з цього приводу.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Києві "замироточив" міст Патона, але комунальники Кличка вмили руки.

Як повідомляє портал " Знай.ua» У Харкові утворилася" судноплавна " вулиця, але комунальники Кернеса не хочуть мокнути

«Знай.ua " писав, що У Харкові прорвало каналізацію, двір пішов під воду-Кернес, латай труби

Нагадавши, у Харкові дуже часто прориває каналізації, які після цього затоплюють двори городян. Сьогодні черговим каналізаційним конфузом поділилися користувачі в мережі.