Увечері 13 січня в Києві на вул. Антоновича прорвало трубу тепломережі, унаслідок чого окропом залило всю дорогу, парковку та цокольний поверх ТЦ Ocean Plaza. Вулицю, де сталася аварія, оповив густий дим.

Аварія у Києві, фото: Украина сейчас

Подробицями діляться очевидці та постраждалі у соціальних мережах.

аварія з теплотрасою в Києві, фото: Украина сейчас

У повідомленні йдеться, що через прорив труби теплотраси разом з асфальтом провалився автобус з пасажирами. Постраждали 10 осіб, з них 7 - у лікарні з опіками.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чому стався прорив на Либідській, наразі невідомо. Трубу встановили в 1987 році, міняти її не збиралися, вона не була в аварійному стані. Труба відноситься до ТЕЦ-5 і в 2016 році під час випробувань тут вже була аналогічна ситуація.

У мерії Києва вже прокоментували ситуацію. У Кличка пообіцяли, що всім постраждалим будуть відшкодовувати збитки, але про суми говорити поки рано. Воду і гарячу воду мешканцям району не відключали. На вул. Антоновича, яку повністю перекрили, досі ведуться ремонтні роботи. До ранку встигли розрізати частина труби, яку прорвало, щоб дістати уламки по частинах. В ТЦ Ocean Plaza вода зійшла самопливом, але він закритий на невизначений час. Коли повністю ліквідують наслідки аварії - невідомо.

Очевидці аварії виклали у соцмережах відео, на якому видно, як пасажири вибігають з маршрутки, яка буквально купається в окропі. Їм ніхто не допомагає. Люди отримували опіки, щоб врятуватися.

Нагадаємо, у понеділок, 13 січня, в Голосіївському районі Києва у ТРЦ Ocean Plaza прорвало тепломережу, через що проїжджу частину біля торгового центру залило окропом.

Як повідомляв портал Знай.uа у Деснянському районі Києва на вулиці Оноре де Бальзака, стався конфлікт зі стріляниною. В результаті постраждав киянин.

Також портал Знай.uа писав, що в одному з районів столиці сантехніки знайшли трьох мертвих чоловіків, які знаходилися в підвалі багатоповерхівки.