У Києві затримали хлопця, якого підозрюють у зґвалтуванні. Спіймати зловмисника вдалося завдяки уважності небайдужих громадян. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що до правоохоронців звернулися люди, які впізнали розшукуваного молодика. Затримати його вдалося біля станції метро "Лісова" силами оперативників Шевченківського управління поліції.

Вчора, 6 серпня, з'явилася інформація про те, що в Києві уродженець Донецької області зґвалтував дівчину, яка чекала таксі на зупинці громадського транспорту. Він вдарив її по голові ззаду, після чого затягнув у підвал покинутої будівлі.

На суд підозрюваний у злочині не з'явився, після чого його оголосили в розшук.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Швидше за все, відпустять", "Та хоч одному вже зробіть хімічну кастрацію. Чого з ними цацкаться!!! Вийде, (якщо сяде) і знову за старе...» ,- коментують повідомлення кияни.

"Молодці, що зловили!", "Шкода, що у нас немає смертної кари!» ,- додають городяни.

При цьому деякі сумніваються в правдивості історії зі згвалтуванням і припускають, що підозрюваного могли обмовити.

Нагадавши, під Дніпром засудили горе-матір, яка розбещувала маленького сина.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києва був оголошений в розшук 24-річний молодий чоловік, якого підозрюють у скоєнні тяжкого злочину-зґвалтування.

Також портал Знай.uа писав, що дівчину з дитиною намагалися зґвалтувати в купе Київського поїзда.