У Києві вночі було зафіксовано дивну подію – на Куренівці зупинилися декілька трамваїв, охоплених густим білим димом. Про це очевидці події повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

На думку автора повідомлення, сталася пожежа у одному з нічних трамваїв.

«Прямо зараз на Куренівці запалав нічний трамвай. Сподіваємося, що обійдеться без потерпілих», - написав він у коментарі до свого повідомлення.

Однак далеко не всі користувачі соціальної мережі були одностайні із ним у висновках. Багато хто вирішив, що насправді на опублікованих кадрах – знімальний процес якогось розважального шоу. На користь цієї версії свідчить і той факт, що не спостерігається паніки серед пасажирів трамваю, а також не видно самого займання.

«Так брехня і по світу розноситься. А це зйомки скріптед-реаліті "Виклик" ТРК Україна», «Коли горить, люди не стоять в трамваї», «Так це кіно знімають», - зазначають коментатори до посту.

«Ці трамваї вже п'ять разів від'їздили своє», - додають інші.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Бейруті відбувся надпотужний вибух.

За оновленими даними, при вибуху в ліванській столиці постраждали більше чотирьох тисяч чоловік. За останніми даними, від вибуху загинули 78 людей.