У Києві, в Печерському районі, неадекватна сусідка ледь не відправила двох дітей на лікарняні ліжка, пригостивши їх смакотою. Про це розповіли в столичному Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що дії жінки були навмисними – вона підлила в їжу небезпечну хімічну речовину.

Незабаром після частування діти відчули себе погано. Батьки потерпілих викликали бригаду швидкої допомоги. Прибувши на місце виклику, медики побачили, що отруєні – малюки у віці від трьох до шести років.

З'ясувалося, що сусідка пригощала дітей млинцями власного приготування, в які підлила якесь миючий засіб.

Оглянувши малюків, лікарі з'ясували, що госпіталізація їм не потрібна. Поки не відомо, чи зацікавиться діями жінки поліція, і чи буде проти неї відкрито кримінальну справу – винуватиця інциденту страждає від психічного розладу.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше Суші "на винос" отруїли життя десяткам киян - хто на унітазі, хто під крапельницею. У популярному страві "оселилася" підступна сальмонела.

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Чорнобилі промишляли чорні збирачі ягід, із Зони – на базар: "Кому малинки з цезієм?". Збирачів небезпечної ягоди зловили і затримали.

Також «Знай.ua» писав, що Франківчан напихають небезпечними напівфабрикатами з Польщі — курочка з паразитами. стрипсы експортувалися в Україну компанією "Вінтер", яка знаходиться в місті Луцьк та ТОВ "М'ясний торговий дім", яке розташоване у місті Київ.

Портал "Знай.uа" розповідав, що під Києвом накрили нелегальну бойню.