У Києві поблизу станції метро "Лук'янівська" зі сторони вулиці Іллєнка виявили підозрілий предмет. Про це повідомили у прес-службі комунального підприємства «Київпастранс».

Як зазначається, у зв’язку із надзвичайною ситуацією було ухвалено рішення про зупинку руху тролейбуса №28. Всі тролейбуси, що перебувають на цьому маршруті, їхали лише до Повітрофлотського шляхопроводу.

На місці події працювали співробітники поліції Києва та МВС. Разом із тим, саму станцію метро не перекривали, вона продовжила працювати у звичному режимі.

Пізніше з’явилася інформація про те, що рух громадського транспорту за цим маршрутом відновлено, однак стався збій у графіку курсування тролейбусів.

«Рух відновлено о 09:16, курсування з відхиленням від графіка», - повідомили у «Київпастрансі». Наразі не відомо, який саме предмет став причиною зупинки транспорту та що показала його перевірка співробітниками вибухотехнічної лабораторії.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, терориста, який 3 серпня в Києві зайшов в один з місцевих банків і повідомив, що у нього є бомба – схопили, однак так і не обрали йому міру покарання.

Як повідомляв портал Знай.ua, терорист, який захопив банк в Києві, ненавидить арабів і Путіна – журналісти знайшли його в соцмережах.

Також портал Знай.ua писав, що київський терорист виявився громадянином Узбекистану, вимагає прямий ефір.