Стало відомо про те, що в Києві співробітники правоохоронних органів знайшли двох підлітків, які знаходилися без свідомості.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у неділю, другого серпня. Під час патрулювання на території парку «Наталка» було помічено два підлітки, які перебували в напівнепритомному стані.

У Києві знайшли підлітків з алкогольним сп'янінням, фото: ДТП.Київ

Пізніше виявилося, що у хлопців сталося алкогольне отруєння.

Про це зазначається у повідомленні Telegram-каналу dtp.kiev.ua.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Поліцейські викликали лікарів, щоб привести підлітків в себе. Медики "швидкої медичної допомоги" забрали дітей до лікарні у супроводі поліції.

Співробітники правоохоронних органів міста Києва звернулися до всіх батьків з проханням більш ретельно стежити за своїми дітьми, так як на місці цих хлопців міг опинитися хто завгодно.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в курортному Бердянську троє підлітків отруїлися пивом, за що старшого хочуть притягнути до відповідальності. Про подробиці інциденту розповідає місцеве видання IPnews.

Повідомляється, що в місті Бердянськ Запорізької області двоє підлітків – 14-річна дівчина та 16-річний хлопець – на чолі з повнолітнім приятелем, розпивали алкогольні напої. За інформацією правоохоронців, 18-річний хлопець пригощав своїх друзів пивом – вони кілька годин гуляли по різним закладам міста.

Нагадаємо, що в курортному Бердянську сталася масштабна пожежа, що охопила одну з люксових готелів. Вогонь охопив другий поверх і дах приватного готелю.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі на одному з проспектів руйнується цілий будинок. Він знаходиться в аварійному стані і в будь-який момент може рухнути, тому було прийнято рішення евакуювати жителів.

Також Знай.иа писав, що няню з приватного дитячого садка в Запоріжжі, де не так давно померла дитина, намагалися «перевести» на домашній арешт.