У Києві під будівлею Національної ради з питань теле - і радіомовлення сьогодні, 30 липня, відбулися масові сутички між мітингувальниками і журналістами. Про це повідомляє телеграм-канал «Київ сьогодні».

«Сьогодні біля стін Нацради з питань теле - і радіомовлення проходить акція протесту проти утисків свободи слова. Кажуть, що на телеканал «КРТ» приходять вже п'ятий раз з позаплановою перевіркою», - повідомляють автори посту.

Зазначається, що на мітинг прийшли і представники «Нацкорпуса». Почалися сутички між журналістами і активістами, під час яких були застосовані балончики зі сльозогінним газом.

За попередньою інформацією, один з активістів «Нацкопуса» дістав балончик і оббризкав з нього журналіста «КРТ», коли той почав говорити про АТО.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сьогодні Нацрада з ТБ і радіомовлення повинен розглянути питання про анулювання ліцензії для телеканалу «КРТ» (ТБ Київська Русь), журналісти якого завзято критикують Майдан, називають українські війська на Донбасі загарбниками і дотримуються лінії російської пропаганди. Відповідне рішення на телеканалі вважають «атакою на свободу слова».

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову виїзну перевірку радіо "Шансон" за нібито порушення закону про розміщення контенту в ефірі.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський планує розпустити Верховну Раду - Романенко поділився інсайдами з ОП.

Знай.uа писав, Влада придумала ЗМІ нові види цензури: карати, перевіряти, закривати