Новим головою київської прокуратури став днями Олег Кіпер. Українці вже «відкопали» цікаві факти про столичного прокурора – зокрема, виявилося, що він був учасником популярного розважального шоу на одному з національних телеканалів. Відповідну інформацію на своїй сторінці у соцмережі Facebook оприлюднив блогер Юрій Романенко.

З'ясувалося, що ще п'ять років тому Кіпер разом з дружиною знімалися у випуску телепередачі з циклу "Говорить Україна", яка виходила на каналі "Україна". У той же рік Кіпер спробував зайняти крісло в одеській міськраді, але його спроби були безуспішними.

Пам'ятний випуск передачі носив назву "Битва за новий ніс": Кіпера на шоу нібито викликала його дружина, яка пишається занадто ідеальним носом свого чоловіка.

На питання ведучого, що не влаштовує Кіпера у його носі, той відповідає, що все якраз навпаки – його ніс занадто гарний.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ведучий уточнює, чи правда, що «ваш ніс зіпсував життя вашої дружини?», на що Кіпер відповідає ствердно.

Побачити і оцінити по достоїнству «занадто ідеальний» ніс нинішнього прокурора Києва можна на 20-й хвилині випуску.

Нагадаємо, Кузьмін вимагає терміново заарештувати людей, на яких вказав Жванія.

Як повідомляв Знай. ua, люстрированый прокурор з Франківська став правою рукою Венедиктової шикарні особняки, машини і дружина-росіянка.

Також Знай. ua писав, що у Києві пограбували дружка Зеленського та Венедиктової, прокурор залишився "голим" після відпустки.