У Києві, біля будівлі Верховної Ради, в асфальті з'явився провал. Про це повідомили в комунальному підприємстві "Київавтодор" на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що в результаті комунальної аварії асфальт посеред дороги провалився, тому автомобільний рух по вулиці Грушевського в даний час обмежений.

Через розірвану трубу водопостачання була підмита проїжджа частина вулиці, ділянку з ямою екстрено огородили заради безпеки перехожих.

"На вулиці Грушевського обмежено рух. В результаті аварії на водопроводі сталося підмивання проїжджої частини. Покриття провалилося. Зараз ділянка огороджена. Аварія сталася навпроти Верховної Ради", – йдеться у повідомленні.

Поки не повідомляється, як оперативно комунальники планують ліквідувати аварію і провал, що утворився в її результаті.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фото: "Київавтодор"
Фото: "Київавтодор"

Фото: "Київавтодор"
Фото: "Київавтодор"

Фото: "Київавтодор"
Фото: "Київавтодор"

Фото: "Київавтодор"
Фото: "Київавтодор"

«У нас діряві труби навіть біля Верховної Ради», «Може, зверніться до Кличка?», - пишуть в коментарях кияни.

«Ні, це не аварія водоканалу. Це все полтавський терорист. Прорив, нарешті, підкоп з кукурудзяних полів», «Не там! Лівіше треба було! А можна повторити?», - жартують з цього приводу українці.

Нагадаємо, що київський сміттєвоз провалився під асфальт, його довго не могли витягти з ями.

Як повідомляв портал Знай.uа, жителі Києва створили петицію, в якій йдеться про заборону маршрутних таксі як виду громадського транспорту.

Також Знай.uа писав, що київським рятувальникам закупили нове спорядження.