Місцеві вибори в Україні призначені на 25 жовтня цього року.

Це буде перше народне волевиявлення, яке відбудеться за новим виборчим законодавством.

Постанова Верховної Ради №3809 "Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році (25 жовтня 2020 року)" вступило в силу на наступний день після того, як документ був опублікований 22 липня в газеті "Голос України".

П'ятого вересня офіційно стартує передвиборча кампанія.

Мер Києва Віталій Кличко вже найняв українських та американських політтехнологів і вибрав начальника штабу, а партія «Слуга народу» (СН) знайшла йому суперника — нардепа Ірину Верещук. Їй допомагатимуть мажоритарники СН, обрані в Києві.

Мер Віталій Кличко пропонував екс-міністру інфраструктури Володимиру Омеляну посаду свого заступника. Про це йдеться в матеріал «Бабеля».

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кличко запропонував посаду Омеляну в червні. На зустрічі він озвучив умову — Омелян повинен перестати критикувати команду президента Володимира Зеленського.

Цікаво, що партія «Європейська солідарність» Петра Порошенка раніше розглядала Омеляна як потенційного кандидата в мери.

Омелян відмовився коментувати зустріч. Підсумки зустрічі невідомі.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Кличко втрачає підтримку киян, чинному меру пророкують провал на виборах

портал «Знай.uа» писав, що Розлючені кияни готують Миколи Тищенка "законної розправу" – за хаос на окрузі і видеопиар

портал «Знай.uа» писав, що Економіст розкритикував Кличка і розповів, як "Перемога Пальчевського" змінить Київ

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw