У Бородянці під Києвом на днях поховали Миколу Овдієнка, молодого хлопця, якого жорстоко вбив натовп боксерів. Цілий місяць хлопець пролежав у комі, проте медикам не вдалось врятувати Миколу. Правоохоронні органи оголосили підозру тільки одному нападнику, хоча друзі і рідні потерпілого кажуть, що били його кілька людей.

Про це пише Obozrevatel .

Трагічна подія трапилася ще 7 червня на свято Трійці, тоді в селі відбувалася місцева дискотека де зібралася молодь.

“Прямо на танцполі група боксерів 89-90 років народження з інших сіл Пісківка і Бабінців побили хлопця, який був у компанії з Миколою. І потім вони кинулися тікати, сховалися в своїй машині. Микола з двома друзями вибіг за ними, хотіли поговорити. На іншій стороні стояли ще одні спортсмени з села Бабинці. Вони кинулися на допомогу боксерам. І поки розбиралися один із них ззаду вдарив Миколу по голові, він упав і вдарився потилицею. Потім вони його били ногами”, – говорить про ці події друг Миколи Артем Лисенко.

Микола Овдієнко; Facebook

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У цьому всьому галасі не побачили, що Микола лежить на землі без свідомості. Швидка, яка прибула, відвезла його в лікарню.

На тілі Миколи виявили численні травми і гематоми. Артем Лисенко також каже, що його друга били дуже жорстоко і добивали ногами вже лежачого. Хоча його било багато людей, підозру висунули тільки одному 19-річному хлопцю.

До речі усі четверо хлопців, які брали участь у побитті хлопця і далі на волі. Зазначається, що вони є вихованцями Пісківського спортивного центру.

В поліції у свою чергу пояснюють, судді який міг би обрати запобіжний захід не виявилося. Адже один суддя у відпустці, а інший на лікарняному.

фото: Facebook Артема Лисенка

Підозру пред’явили одному хлопцю, оскільки досудове слідство дійшло до того, що саме удар був смертельним для хлопця.

Батьки Миколи не можуть прийти до тями від горя.

“Він був у нас єдиним сином. Ми з дружиною так сподівалися, що на старості років у нас буде кому допомогти. І ось так безглуздо він загинув”, – розповідає батько загиблого.

Загиблий Микола Овдієнко працював головним державним ревізором-інспектором управління із боротьби з відмиванням доходів Офісу великих платників податків Податкової служби. Він сам пройшов конкурс на цю посаду. А останнім часом готувався пройти конкурс у ДБР.

Батько загиблого розповідає, що поліція області не поспішає розслідувати справу.

“До них прийшов свідок, хлопець, який був із сином тоді. Його теж ударили. Він дав свідчення. Розповів, хто перший ударив. А потім став розповідати, як добивали інші. Але слідчий не захотів слухати. Йому одного винного цілком достатньо, інші йому не потрібні. У лікарні хірург, який робив операцію на голові сина, сказав, що в своїй практиці вперше таке бачить. У головному мозку було просто місиво! Це як вони добивали його ногами, кажуть, що навіть топталися по голові”, – додає батько Миколи.

На даний момент справу передають до Головного слідчого управління поліції Київської області. Тато загиблого сподівається на справедливе покарання всіх, хто брав участь у вбивстві його сина.

За словами батька загиблого, двоє з учасників уже зникли.

"Правда, за кордон наче ще не встигли втекти, зараз це складно, але один із них уже в Запоріжжі, інший іще десь”, – зазначає пан Микола.

Наразі триває слідство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі звір побив ногами беззахисну жінку - Філатов обіцяє гроші за голову покидька

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львів'янку побили на зупинці, постраждала за доброту - "Завадила пограбувати перехожу"

Також «Знай.uа» писав, що В Запорожье жестоко избили ветерана АТО, герой в реанимации - защищал девушку от хамов