Мер Києва Віталій Кличко пообіцяв столичним графітчикам виділити цистерну фарби.

Таку заяву Кличко оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, Кличко зазначив що у хлопців, яких він застав за розмальовуванням стін в центрі столиці були благі наміри. Тому він не проти підтримати їх ініціативу. Таким чином мер Києва вирішив виділити їм цистерну фарби. А також всіляко сприяти тому, щоб вони та інші ентузіасти безперешкодно зафарбовували міські стіни в історичних частинах Києва.

Кличко, скріншот з відео
Кличко не звалимо, скріншот з відео


"Тільки не іншими розписами, а зафарбовували різну "творчість"! І, якщо ці хлопці дійсно хочуть робити добру справу на благо міста, - фарба і все необхідне буде! В такому разі, в мене теж є пропозиція: я готовий виділити не кілька відер, а цистерну фарби! - Щоб вони та інші небайдужі допомагали місту прибирати надписи хоча б з історичних будинків столиці. " – повідомив Віталій Кличко.

Друзі! Щодо "художників", яких я застукав за розписуванням стін будинку в історичному центрі столиці. Тут лунають...

Geplaatst door Віталій Кличко op Maandag 27 juli 2020

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно Кличко застав в одному з дворів у центрі міста двох молодих людей, які малювали на стінах. Мер поспілкувався з ними і викликав поліцію, але один "художник" втік до того, як приїхали правоохоронці.

Після цього інциденту начальник Муніципальної варти" Сергій Бондар звернувся до мера з проханням переглянути справу. За його словами, хлопці замальовували рекламу телеграм-каналів, які продають наркотики. До слова, активісти якраз виводили на стіні слоган "White lives matter" ("Життя білих має значення" - протилежний до гасла "Black lives matter", популярному в США після смерті Джорджа Флойда).

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Під Києвом з розмахом відсвяткують День Хрещення Русі

Портал Знай.uа писав, що На Франківщині замість лісу почали красти гравій - вивозять вантажівками

Портал Знай.uа писав, що Київські комунальники поставили Кличка "на лічильник": "Поверніть гроші"