У Києві у п’ятницю, 24 липня, невідомі особи пізно вночі обстріляли із вогнепальної зброї перехожих. Про це розповіли в ГУ Національної поліції столиці.

Зазначається, що внаслідок інциденту, який трапився на вулиці Коновальця поблизу Університету Культури, розташованій у Печерському районі Києва, постраждали двоє людей – вони отримали вогнепальні поранення. Пізніше з’ясувалося, що постраждалі - іноземні студенти.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Обом постраждалим – по 20 років. Вони отримали некритичні поранення ніг та змогли самотужки дістатися до лікарні і попросити про надання першої допомоги. Писати заяву до поліції постраждалі відмовилися.

Пізніше стало відомо, що зловмисники втекли з місця події на автомобілі марки Mercedes G-Wagen з вірменською реєстрацією.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Що саме стало причиною конфлікту – поки не з’ясовано, на місці події працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Деталі встановить слідство. Місце події оточили правоохоронці. Відомо, що нападники здійснили не менше шести пострілів.

Нагадаємо, раніше у Києві невідомі побили іноземних студентів, а потім відкрили стрілянину. В ході бійки п'ятеро п'яних чоловіки кричали в бік постраждалих расистські висловлювання

Як повідомляє портал «Знай.ua» в Києві помітили молоду дівчину, яка вигулювала собаку з оголеними грудьми.Смілива киянка вирішила вигуляти свого вихованця на одній з центральних вулиць столиці

Також «Знай.ua» писав, що в Києві, на одній із станцій метрополітену, чоловік у стані алкогольного сп'яніння справив нужду прямо на рейки.За киянину було видно, що він ледь стоїть на ногах. Пощастило, що він не звалився прямо на рейки.