Стало відомо про те, що в Києві був затриманий грабіжник, який застряг у вікні одного з автомобілів.

Таким чином, повідомляється, що в Києві правоохоронці затримали зловмисника, який намагався витягти з автомобіля магнітолу, але застряг. Про це повідомляє пресс-служба Національної поліції області.

У Києві зловили грабіжника-невдаху, фото: Національна поліція

До співробітників правоохоронних органів звернувся чоловік, який і повідомив про зловмисника, що хоче забрати магнітолу з машини. Поліція, яка прибула на місце, побачила чоловіка, який застряг між дверима автомобіля і стіною.

Аферист розбив в автомобілі вікно цеглою, після чого хотів поцупити з салону панель до автомагнітоли, а ще планшет. Проте, у нього нічого не вийшло, і він лише застряг в стіні.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як виявилося потім, це 42-річний чоловік, який родом і зовсім з Донецької області. Раніше він вже був притягнутий до кримінальної відповідальності.

Зараз йому вже було повідомлено про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

За такий вчинок йому загрожує до шести років позбавлення волі. За що він притягувався у поліцію раніше – невідомо. Потрібно дочекатися наступного рішення суду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які скоювали крадіжки у Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях

Як повідомляє портал «Знай.іа» в Дніпропетровській області поліція затримала грабіжника, який обікрав місцевий храм. Пробравшись в церкву, зловмисник вкрав всі цінності, включаючи мікрофон, належать храму, а також кошти, які пожертвували парафіяни

«Знай.іа» писав, що У Тернопільській області поліція розшукала нахабну злодійку - обчистила молоду матір і дала драпака