У Києві на Троєщині спалахнула потужна пожежа, в результаті якого живцем згоріла жінка. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що трагедія сталася сьогодні, 24 липня, на вулиці Закревського, 77. Вогонь швидко охопив квартиру, в якій знаходилася жінка.

«Поки їхали рятувальники, мешканка квартири вибігла на балкон і почала кричати. Але вони не встигли. Жінка згоріла живцем. Відео не для людей зі слабкими нервами, 21+», - пишуть автори повідомлення, публікуючи відповідні відеокадри.

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково
Показати ще

Скрін, відео
Скрін, відео

На опублікованих кадрах – охоплений полум'ям балкон, на який намагаються піднятися пожежники. Чути крики свідків трагедії, які зазначають, що жінку вже не врятувати – вона загинула у вогні.

«Про, Господи, співчуваю рідним і близьким...жорстока смерть…», «Страшна смерть», - коментують страшна подія городяни.

Як повідомляє портал "Знай.иа", в Київі десятирічна дівчинка врятувала рідний дім від пожежі обгоріла: "Вогонь, мамочко!"

Коли дівчинка зрозуміла, що її зусиль не достатньо, то вибігла на сходовий майданчик і почала кликати сусідів на допомогу. Сусіди викликали за адресою рятувальників і медиків, які госпіталізували дитину з численними опіками тіла.

Також Знай.uа" писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозили жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"

Ще портал Знай.uа повідомляв, що мама на хвилину відволіклася: смілива кішка врятувала життя немовляті.