Президент Швейцарської Конфедерації Симонетта Соммаруга оглянула історичні місця Києва. Про це повідомляється у сюжеті «ТСН».

Зазначається, що напередодні політик прибула з офіційним візитом до української столиці, а вже 23 липня має намір у супроводі українського колеги Володимира Зеленського відвідати окупований Донбас. Раніше очільник держави домовився із Соммаругою щодо виділення Україні 108 мільйонів швейцарських франків у якості гуманітарної та технічної допомоги.

Через приїзд високопоставленої гості у Києві тимчасово можливі незручності для водіїв автомобілів – деякі вулиці у Дарницькому, Печерському, Шевченківському, Подільському, Дніпровському районах, а також на Бориспільському шосе можуть перекривати заради проїзду кортежу.

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: ТСН
Фото: ТСН
Візит Симонетти Соммаругу до Києва, 22 липня 2020 року

Наразі президент Швейцарії вирушила на прогулянку київськими вуличками, відвідавши такі визначні і популярні серед туристів місця, як Андріївський узвіз, Національний музей історії України, Володимирську гірку. Враження від побаченого очільниця європейської країни поки не оприлюднювала.

Додамо, що, за даними Офісу президента, цього літа можливі ще один-два візити лідерів інших держав в Україну, але справжня активність почнеться восени, зокрема і візити президента Зеленського за кордон.

Нагадаємо, ще раніше Зеленський анонсував візит важливого гостя, через якого стане половина Києва - де буде важко проїхати.

Як повідомляв портал Знай.uа, українським водіям запропонували альтернативу відеофіксації порушень ПДР.

Також портал Знай.uа писав, що в Європі виписаний найбільший у світі штраф за перевищення швидкості – покатався на мільйон.

Оштрафованим став 37-річний підданий Швеції, який зумів досягти швидкості в 300 кілометрів за годину, тобто в 2,5 рази більше встановленого на європейських дорогах ліміту швидкості.

Крім того, українські водії масово б'ють усі антирекорди на швидкості за 200 кілометрів на годину.

Також Знай.ua писав, як дізнатися про порушення, сплатити штраф і оскаржити помилку.