Роман Коновалов, який обіймав посаду заступника глави правління Державної продовольчо-зернової корпорації України, сьогодні претендує на посаду голови Деснянської РДА Києва.

Народний депутат від "Слуги народу" Ігор Васильєв, повідомив про це на своїй сторінці в Facebook.

"Помічник Гройсмана і виходець із скандальної ДПЗКУ Роман Коновалов претендує на посаду голови Деснянської РДА. Якщо для Кличка прагнення призначати кудись людей з команди Гройсмана звично, то для команди Президента – ні. Я впевнений, після місцевих виборів і зміни захід у Києві такого вже не буде", - сказано в повідомленні Васильєва.

Зазначимо, що державна продовольчо-зернова корпорація (ДПЗКУ) фігурує в низці гучних корупційних скандалів – зокрема, розкрадання грошей так званого "китайського кредиту".

З жовтня 2017 до січня 2020 року Роман Коновалов працював на посаді заступника голови правління ДПЗКУ, трохи раніше – Другим секретарем з економічних питань в Посольстві України в Китаї.

Нагадаємо, що в Києві 20 гектарів чудової паркової зони хочуть перетворити на житлові квартали з величезними новобудовами. Проте багато киян проти такої ініціативи, вони вимагають перетворити Совські ставки на ландшафтний парк.

Відповідна петиція з'явилася в мережі.

Відзначимо, що в кінці квітня громада Совських ставків запустила петицію з вимогою облаштувати на 20 гектарах ставків ландшафтний парк замість будівництва ЖК. Противники забудови вважають, що новий РК на 7000 жителів і 2000 паркомісць призведе до ще великих пробок на проспекті Лобановського і Деміївської площі, підтоплення району та зсувів ґрунтів, істотного погіршення якості повітря і, нарешті, знищення ландшафту і сотень дерев.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше Знай.uа писав, що народний депутат від партії «Слуга народу» Микола Тищенко збирається балотуватися в мери Одеси. Свої слова він підкріпив тим, що він є людиною команди президента і буде працювати там, де його зусилля потрібні найбільше.

Як повідомляв Знай. ua купити квартиру в Києві - у скільки обійдуться заповітні метри в розпал карантину.

Також Знай. uа писав, що у Польщі підпалили заробітчан з України.