Кияни стали жертвами недоброякісного виробника варильних поверхонь через що ледь самі не постраждали.

Про історію, яка трапилась з його друзями розповів Юрій Романенко у соціальній мережі фейсбук.

Так, київська родина придбала таку бажану обновку, нову варильну поверхню марки «Vento lux». Цю покупку вони здійснили 25 травня 2020 року в ТЦ “Будмайдан». Кияни обрали саме цю модель через те, що її порадив продавець, як найнадійнішу та якісну.

Але вже через місяць користування сталася страшна картина. Вони почали варити на плиті кашу для дитини, але через кілька хвилин сталося непередбачуване, вона почала вибухати, а скляна поверхня тріскатися, до того осколки розліталися по всій кухні.

Фото зі сторінки Юрія Романенко


"Встигла закрити обличчя. В цей час на мій крик вбігла 5-ти річна дитина. Чудом не постраждала. Наш стан важко передати словами. Руки та все тіло від страху тряслися ще кілька днів.

Оговтавшись, поїхали шукати розв'язання цієї проблеми. Поїхали до магазину в якому її придбали. Все розповіли та показали відео на якому добре видно як це відбувалося та наслідки. Продавець розвів руками, бо вже пройшло 14 днів", - розповідає постраждала.

Після цього кияни вирішили звернутися до сервісного центру, що вказаний в гарантійному талоні. Телефоном відповіли представившись «Фокстрот», але допомоги кияни так і не отримали.

Фото зі сторінки Юрія Романенко


"Сказали, що замовлення на виклик майстра прийняли, та протягом 2-х днів приїдуть оглянути та складуть акт. Але пройшло і два і три дні. Ніхто не телефонував та не приїздив. Почали додзвонюватись знов. Тепер говорили по іншому. Знов ідіть в магазин, домовляйтесь про щось з продавцем. Пишіть йому заяву", - підсумувала киянка.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Звоните Виталику. История с пока несчастливым концом Давайте расскажем эту историю об отношении "Фокстрота" к клиентам...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Maandag 20 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше насолодилася кави і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м'яса"

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і став "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.ua писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозила жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"