На Оболоні в Києві планують встановити нові контейнери для збору та сортування відходів.

Як повідомили у КП “Київкомунсервіс”, жителі району самі можуть взяти участь у вирішенні питання, де будуть встановлені контейнери.

Подібний захід проходить в рамках пілотного проекту по впровадженню роздільного збору відходів. Раніше ідентичні баки були встановлені на лівому березі. На даний момент їх там вже 380(181-для ПЛАСТИКУ, 183-для скла, 18-для паперу) і так як роботи майже закінчені, комунальники беруться за інші райони.

Міська влада просить усіх небайдужих жителів Оболоні допомогти комунальникам і вказати локації, де такі контейнери найбільше необхідні. Подати заявку на установку контейнерів можна тут для цього необхідно заповнити невелику форму. Проаналізувавши всю інформацію отриману від жителів району, комунальники почнуть встановлювати баки відштовхуючись від неї.

Проте киян просять під час подачі заявок враховувати кілька факторів: для баків необхідно місце 4 на 2 метри, можливість під'їзду до них автомобіля, який буде забирати сміття і вільні 6 метрів у висоту для правильної вигрузки сміття в спецтехніку. Також мешканців просять не подавати заявки на розміщення контейнерів біля пунктів прийому вторсировини і в зелених зонах.

Нагадаємо, що стало відомо про те, що кияни знову почали скаржитися на те, що столиця перетворюється на смітник. Люди зовсім не хочуть стежити за містом.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що житель міста Київ Олександр Гребенщиков дуже роздратований ситуацією, яка відбувається в столиці на даний момент. Справа в тому, що він проходив днями по вулиці Шолом-Алейхема, 12, і побачив там таку картину.

По всій вулиці були розкидані кілька десятків пакетів, в яких знаходилися відходи. І це, незважаючи на те, що контейнер порожній, там немає ні єдиного пакету.

Раніше Знай.uа повідомляв, що під Києвом в сміттєвому баку знайшли тіло немовляти

"Знай.uа" писав, що у Запоріжжі судять виховательку нелегального садка у якої на руках померла дитина.

Нагадаємо, раніше Молодий українець повісився в прямому ефірі і звинуватив у своїй смерті поліцейських