З 21 липня відновлять роботу шість муніципальних дитячих санаторіїв. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook .

"З 21 липня ми відновлюємо роботу шести муніципальних санаторних закладів для дітей. І з 27 липня столичні діти, які цього потребують, зможуть почати реабілітацію та лікування. Цей тиждень потрібна санаторіям для оформлення путівок дітям", - написав Кличко.

Він зазначив, що санаторії будуть працювати з дотриманням суворих санітарних правил і регламентів і будуть заповнені на 50%.

"Днями перевірили готовність до відновлення роботи після карантину дитячого санаторію "Орлятко" у Ворзелі. У санаторію гастроентерологічний і ортопедичний профіль..., - повідомив мер столиці. - Також, турбуючись про здоров'я наших дітей, в цьому році плануємо відкрити ще два відділення для реабілітації дітей з кардіоревматологічними захворюваннями - у санаторії "Лісова поляна" та ендокринологічними захворюваннями - в санаторії "Ялинка", - зазначив Віталій Кличко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Друзі! З 21 липня ми відновлюємо роботу шести муніципальних санаторних закладів для дітей. І з 27 липня столичні дітлахи, які цього потребують, зможуть розпочати реабілітацію та лікування. Цей тиждень потрібен санаторіям для оформлення путівок дітям. Санаторії працюватимуть із дотриманням суворих санітарних правил та регламентів та будуть заповненими на 50%. Днями перевірили готовність до відновлення роботи після карантину дитячого санаторію «Орлятко» у Ворзелі. Санаторій має гастроентерологічний та ортопедичний профіль. Заклад частково відремонтували, утеплили, закупили спортивний інвентар, медичне обладнання та меблі. Також, дбаючи про здоров‘я наших дітей, цього року плануємо відкрити ще два відділення для реабілітації дітей з кардіоревматологічними захворюваннями - у санаторії «Лісова поляна» та ендокринологічними захворюваннями - у санаторії «Ялинка».

Geplaatst door Кличко - мер op Maandag 20 juli 2020

Нагадаємо, в Києві можуть продовжити адаптивний карантин ще на півтора року – до 2022. Але про посилення карантину поки що ніхто не говорить.

Про це повідомив глава Держпродспоживслужби в місті Києві Олег Рубан у вівторок, 14 липня.

За його словами, щоб завершилася пандемія має перехворіти коронавірусом 80% населення України. Рубан підкреслив, що незабаром вакцини точно не буде.

Крім того, через півтора року китайський вірус буде продовжувати циркулювати в нашій країні, але українці будуть переносити його як звичайну застуду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві ресторанний комплекс Queen Kyiv знову порушив карантин, влаштувавши багатолюдну вечірку, яка тривала всю ніч

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кличко обсипає своїх дружків золотим дощем, поки кияни давляться водою і хлібом на карантині.
Чергова надбавка для заступників Кличко

Також «Знай.ua» писав, що У Києві на Шулявському шляхопроводі почали масштабне асфальтування, а також прокладення інженерних мереж