У Києві п'яна жінка за кермом Peugeot влаштувала ДТП на парковці біля супермаркету.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

Інцидент стався 18 липня на парковці біля Мегамаркету на вулиці Антоновича. Нетвереза водій врізалася в автомобіль, а потім влаштувала поліцейським скандал з бійкою і роздяганням.

Правоохоронці були змушені одягти на порушницю наручники. Зняли їх тільки після того, як на місце інциденту приїхав чоловік винуватиці ДТП. Він пообіцяв її тримати.

"П'яна жінка на Пежо у Києві на парковці Мегамаркету Антоновича врізалася в автомобіль і влаштувала скандал з бійкою і роздяганням.
Зняти наручники вдалося лише після прибуття чоловіка і його обіцянки її тримати",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Кияни почали активно обговорювати поведінку нетверезої жінки:

" Жаххх, як жінка може так себе вести. Мені соромно за неї", " Епічне відео!!! Стидоба погана!", "Вже бачу як її відмазали...", " Чому вона себе не намотала на стовп", " Шалена імператриця перебрала трохи", " А на кой чоловіка чекати і наручники знімати? Вона порушила закон - у ділянку і потім нехай чоловік забирає після сплати штрафу і вибачень перед свідками цього цирку".

Нагадаємо, у Києві на дорогах столиці помітили дівчину, яка люто порушувала правила руху. Киянка їхала на своєму автомобілі при цьому висунувши ноги з вікна. Злісну порушницю очевидці помітили на Гаванському мосту.

Про це повідомляє телеграм-канал Х**вий Київ.

"Зараз тобі весело? А потім такі "веселушки" вбивають людей на тротуарі... просто тому, що до педалей ну дууууууже далеко. Дотримувалася правила руху, на Гаванському мосту - "Покахон-Атас", - сказано в повідомленні телеграм каналу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом п'яна гонщиця влаштувала кривий Форсаж, Вин Дизель так не зможе - відео

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві п'яна автоледі розбила машини сусідів і прикинулася пішоходом: "Я маю право випити!"

Також «Знай.ua» писав, що Розбила 5 машин: автоледі напідпитку показала "клас" на парковці