У Києві ввечері 11 березня автомобілістка в нетверезому стані намагалася виїхати з парковки. В результаті її дій постраждали дві машини, які були припарковані поруч.

Потім жінка зробила вигляд, що вона звичайний пішохід і почала заперечувати факт ДТП, коли на місце події приїхали поліцейські. Про це повідомляє Telegram-канал "Киев Сейчас".

"П'яна жінка розбила припарковані авто і намагалася прикинутися пішоходом. П'яна жінка спробувала виїхати з парковки. Але зачепила авто, які стояли поруч і хотіла втекти. Проте приїхала поліція. Дівчина говорила, що вона пішохід, потім заперечувала факт аварії, не надавала інспекторам документи і весь час хотіла піти. Її відпустили, виписавши три штрафи (ДТП, пияцтво, їзда без документів)", - йдеться у повідомленні каналу.

скріншот з Telegram

Також було опубліковано відео, на якому видно, як п'яна автоледі безглуздо виправдовується перед поліцією і постраждалими за розбиті машини.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Сьогодні субота! Я працюю шість днів на тиждень, у мене троє дітей, у мене немає чоловіка. І я маю право раз на рік випити з подругами!" - заявила жінка на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві шумахер на Lanos вилетів на зустрічну та протаранив три автомобілі.

Як повідомляв портал Знай.uа, молода киянка кинулася під колеса смерті, моторошні деталі нічної ДТП.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом п'яний коп уявив себе Шумахером і збив двох пішоходів.