У Києві на Шулявському шляхопроводі розпочали масштабне асфальтування, а також прокладку інженерних мереж.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Фейсбук.

За словами мера, основні роботи дорожники здійснюють у вихідні, аби створювати менше незручностей для мешканців столиці.

"На Шулявському шляхопроводі розпочали масштабне асфальтування. Основні роботи дорожники здійснюють у вихідні, щоб створювати менше незручностей для мешканців столиці. Крім вкладання верхніх шарів асфальту на шляхопроводі, біля з'їздів з нього перекладають інженерні мережі, монтують нові опори освітлення, приводять до ладу підземний пішохідний перехід. Здійснять благоустрій прилеглої території", – відзвітував Кличко.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Кияни розділилися на два табори: одні підтримували мера, а другі вирішили нагадати про інші незавершені масштабні проекти в Києві:

"Красивое видео. Ничего общего с реальностью. Где жёлтые жилетки вечно сидящие, курящие в тени?", " Де обіцяні відокремлені велосипедні доріжки?", " А где окружная Витя?", " Сколько можно уже этот мост делать? Вы его открыли торжественно, что бы потом ещё год его доделывать?", " Все мосты золотые и недоделанные...", " А коли почнеться "масштабне" асфальтування тротуарів та наведення ладу під мостом?", " Це не той міст, на який закопали 2млрд. грошей киян за початкового затвердженого бюджету 700млн та на якому Кличко бавився в січні в костюмі діда мороза відкриваючи його... ? Масштабне фальшування продовжується? Дотепник в нас мер)".

Друзі! На Шулявському шляхопроводі розпочали масштабне асфальтування. Основні роботи дорожники здійснюють у вихідні, щоб створювати менше незручностей для мешканців столиці. Крім вкладання верхніх шарів асфальту на шляхопроводі, біля з’їздів з нього перекладають інженерні мережі, монтують нові опори освітлення, приводять до ладу підземний пішохідний перехід. Здійснять благоустрій прилеглої території.

Geplaatst door Кличко - мер op Zaterdag 18 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше День народження у Кличка - чарівна підбірка для мемів: "піс*ка", чарівні пенделі, "тольтаризм" і сенсація

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко через корумповану КП зливає дорожні тендери фірмі Микитася, - ЗМІ

Також «Знай.uа» писав, що Кличко і Комарницький через підозрілі фірми вивели мільйони на будівництві Подільського мосту, - ЗМІ