Стало відомо про те, що кандидат у мери від політичної сили «Слуга народу», Ірина Верещук викликала чинного главу Києва, Віталія Кличка на дебати. Подробиці події.

Таким чином, повідомляється, що в четвер, 16 липня, Ірина Верещук виграла праймеріз «слуг народу», а це означає, що вона зможе балотуватися на пост мера Києва. І щоб довести усю серйозність своїх намірів, вона вирішила викликати на дебати Віталія Кличка.

Зустріч Володимира Зеленського з представниками ЗМІ за результатами засідання фракції «Слуга Народу».

Зустріч Володимира Зеленського з представниками ЗМІ за результатами засідання фракції «Слуга Народу».

Geplaatst door Офіс Президента України op Donderdag 16 juli 2020

Під час брифінгу, на якому і стало відомо про можливі дебатах, президент України Володимир Зеленський повідомив журналістам про результати таємного голосування партії за кандидатів на місцеві вибори, і ось, у них перемогла Ірина Верещук. За неї віддали свій голос 87 депутатів партії. Друге місце у Олександра Дубинського – 41 голос, а третє у скандального Миколи Тищенка – 30.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Місцеві вибори пройдуть вже в цьому році, 25 жовтня.

Ірина Верещук, як кандидат від партії «Слуга народу» на перегонах у крісло мера заявила про те, що раз у неї з'явилася така можливість, то вона була б не проти викликати діючого мера Віталія Кличка на дебати і поговорити з ним.

При цьому, Володимир Зеленський підтримав цю ініціативу, і заявив, що подивитися на відкриті дебати було б вкрай цікаво.

Також, всі одразу почали згадувати дебати на стадіоні НСК «Олимпийский», які пройшли між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Було досить видовищно.

А чи відбудуться вони зараз, або Віталій Кличко проігнорує пропозицію – стане відомо трохи пізніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на виборах київського міського голови провладну партію "Слуга народу" може представляти Ірина Верещук. Як відомо, вибори міського голови Києва, як і інші місцеві вибори, призначені на 25 жовтня 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.иа, відомий політолог Володимир Фесенко назвав Пальчевського головним опонентом Кличко в другому турі.

Також портал Знай.иа писав, що Дмитро Гурін, який є народним депутатом політичної сили "Слуга народу", що раніше заявляв про участь у партійному праймеріз щодо вибору кандидатури на посаду мера міста слідом за Миколою Тищенко.