Вчора, 16 липня 2020 року, у Столичному парку "Перемога", група невідомих вандалів зіпсувала інсталяцію ведмедика, що була встановлена в процесі оновлення та облагородження парку.

Ведмедик був встановлений поряд із дитячим майданчиком і є улюбленцем дітей та дорослих, відпочиваючих у парку.

"Велике прохання, якщо хтось бачив, як це сталося, або володіє інформацією де зараз знаходиться відірвана лапа, просимо повідомити за телефоном приймальні КП по УЗН Дніпровського району 044-594-82-00. Знову просимо берегти природу, елементи благоустрою не бути байдужими якщо ви стали свідком подібної ситуації", - йдеться в повідомленні місцевого самоврядування.

Зазначимо, що подібні замахи на елементи благоустрою парку відбуваються далеко не вперше. Раніше, в червні цього року, вандали знищили клумбу, вкравши квіти цинерарії, зламавши при цьому карту, вирвавши мох на конструкціях, а також знівечивши вхід у нору кролика.

Нагадаємо також, що стало відомо про те, що кияни знову почали скаржитися на те, що столиця перетворюється на смітник. Люди зовсім не хочуть стежити за містом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що житель міста Київ Олександр Гребенщиков дуже роздратований ситуацією, яка відбувається в столиці на даний момент. Справа в тому, що він проходив днями по вулиці Шолом-Алейхема, 12, і побачив там таку картину.

По всій вулиці були розкидані кілька десятків пакетів, в яких знаходилися відходи. І це, незважаючи на те, що контейнер порожній, там немає ні єдиного пакету.

На порталі Знай.uа повідомлялося, що автомобільна галузь на даний момент є однією з найбільш шкідливих для нашої планети - велику частину шкідливих викидів генерує як раз личны транспорт.

Також повідомлялося, що у Львівській області в скотомогильник були відправлені кілька десятків тисяч свиней.

Нещодавно Знай.ua передавав, що у львівській області знайшли оригінальний спосіб позбутися від останків тварин зі скотобійні. Варто відзначити, що нещодавно у Львівській області було виявлено незаконне поховання останків тварин.