Міська влада залучила молодих українських дизайнерів для розробки форменого одягу працівників комунальних служб столиці.

Нову форму для комунальних служб розробили і представили Володимир Демчинский, Ядвіга Нетикша, Софія Русинович і Кирило Харитонцев, як повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Бачення уніформи дизайнерами виглядає цікавим і оригінальним. Деякі варіанти мене вразили", - зізнався Віталій Кличко.

Моделі від дизайнерів представлять окремим показом на Ukrainian Fashion Week вже у вересні. Виробництвом нової уніформи будуть займатися українські виробники.

Нагадаємо, у Києві на одній з вулиць міста місцеві жителі скаржаться на комунальників, які третій рік не можуть довести до кінця ремонтні роботи.

У Києві на вулиці Тростянецької комунальники вже третій рік не можуть добудувати відрізок дороги. Цей ділянку лише обгородили парканом, щоб ніхто випадково не потрапило в яму, і геть забули про будівництво.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також, стало відомо про чергове рішення мера Києва Віталія Кличка стосовно зарплати чиновникам. Піднімає зарплати просто так, незважаючи на ситуацію довкола.

Таким чином, повідомляється, що Віталій Кличко призначив надбавку директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради, Науменко Дмитру Володимировичу.

Нагадаємо, у Києві у жінок посеред вулиці "відривають" найдорожче.

Як повідомляв "Знай.uа", українських студентів облапошили на 2 мільйони гривень.

Також Знай.uа писав, що у Києві голова Конституційного суду обібрали до нитки.