У Києві суд закрив справу депутатки Київради за кермування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє Київ Оперативний.

Так, стало відомо, що справу депутатки Київради Людмили Василівни Костенко, яка була за кермом авто із затриманим заступником глави КМДА Володимиром Слончакому закрили. Зазначимо, що депутатка у нетверезому стані їздила за кермом автомобіля Mercedes.


Нагадаємо, що правоохоронці зупинили жінку через водіння у стані алкогольного сп'яніння, після чого її супутник Слончак Володимир Володимирович напав на патрульних. Тоді заступника глави КМДА затримали.

Так, суддя Солом‘янського суду Горбатовська, розглядаючи цю справу про кермування у стані алкогольного сп'яніння Людмилою Василівною, вирішила передати її на поруки трудового колективу ТОВ «Піта-хліб», бо вона там працює економістом. Після цього справу зарили.

Справу по бухому кермуванню Костенко закрито Знайома тьотя? Так, це Людмила Василівна Костенко, яка у нетверезому стані...

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 16 juli 2020

До слова, у Києві півтора місяці тому стався скандал, в якому фігурували депутат від фракції мера Віталія Кличка Людмила Костенко і її друг і заступник Кличка Солончак. Вони попалися патрульній поліції, будучи в нетверезому стані за кермом. Зокрема, за кермом машини була Костенко, а Солончак намагався захистити подругу і навіть побився з копами.

Тоді Людмила Костенко відмовилася здавати тест на наявність алкоголю в крові. Заступник Кличка Солончак доводив поліцейським, що вони "не прості". Ситуація отримала широкий громадський резонанс, а мер столиці звільнив свого заступника, але не Людмилу Костенко. Вона продовжила свою депутатську діяльність. Щоб піти від засудження суспільством Костенко видалила з соцмереж всі свої пости і «залягла на дно».

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві заступник мера Кличко побив поліцейських, захищаючи свою подругу Костенко.

Знай повідомляв, що скандал за участю Солончаки і костенко придбав нові деталі.

Нещодавно Знай передавав, що володимир Солончак після звільнення з посади заступника мера Києва потрапив під домашній арешт.

Нагадаємо, раніше в Німеччині посадили двох "зайцевих": ось який термін могли б отримати наші мажори.