У Києві поліція затримала заступника голови КМДА Володимира Слончака, який завдав травми патрульному поліцейському.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, у Києві на вулиці Льва Толстого правоохоронці зупинили автомобіль Mercedes, який належить Костенко Людмилі Василівні, депутатці та заступнику голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. На перший погляд причина зупинки була банальною - водійка забула ввімкнути фари. У більшості випадків правоохоронці роблять попередження та відпускають.

Фото Київ Оперативний


Про те на пасажирському місці в Mercedes сидів ще один чиновник - Слончак Володимир Вікторович, заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень. Неочікувано чоловік почав погрожувати правоохоронцям при цьому промовляючи: "та ви знаєте кто ми", "та завтра от вас тут і слєда не будет" і подібне.

Фото Київ Оперативний


Правоохоронці ніяк не реагували на його репліки, після чого чоловік вийшов з авто та почав чіплятися до інспектора патрульної поліції, а потім взагалі накинувся на нього із кулаками. Дебошира затримали, а правоохоронцю викликали швидку і госпіталізували із травмою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото Київ Оперативний


Автівку чиновниці відправили на штрафний майданчик. Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події.

"Типові царьки, які подумали, що зловили Бога за бороду. Робимо ставки - буде з ними щось завтра? Особливо цікаво послухати пана Віталій Кличко", - сказано повідомленні "Київ Оперативний".

Царьки із Київська міська державна адміністрація - КМДА начудили із патрульними Відео:...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 26 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Німеччині посадили двох "зайцевих": ось який термін могли б отримати наші мажори.

Як повідомляв портал Знай.ua, Легендарна балерина померла під колесами гонщика.

Також Знай.ua писав, що "колега" Зайцевої скоїв страшну ДТП під Харковом: загинув автоблогер.