У Києві півтора місяці тому стався скандал, в якому фігурували депутат від фракції мера Віталія Кличка Людмила Костенко і її друг і заступник Кличка Солончак. Вони попалися патрульній поліції, будучи в нетверезому стані за кермом. Зокрема, за кермом машини була Костенко, а Солончак намагався захистити подругу і навіть побився з копами.

Тоді Людмила Костенко відмовилася здавати тест на наявність алкоголю в крові. Заступник Кличка Солончак доводив поліцейським, що вони "не прості". Ситуація отримала широкий громадський резонанс, а мер столиці звільнив свого заступника, але не Людмилу Костенко. Вона продовжила свою депутатську діяльність.

Людмила Костенко повернулася до громадської діяльності після скандалу Фото: скріншот

Щоб піти від засудження суспільством Костенко видалила з соцмереж всі свої пости і «залягла на дно». Однак зараз вона все ж вийшла на світло Божий і опублікувала черговий пост з відео, на якому вона з мером Києва і жителями міста вивчає майданчик, яку необхідно відремонтувати і пристосувати для занять спортом.

Вся ця ситуація викликала обурення у користувача Дениса Гонтаря. Він написав, що в Європі політик чи депутат, заплямував свою честь та ім'я відомим вчинком, йде у відставку, щоб не кинути тінь на політичну силу. Однак в Україні Європа трохи відрізняється. Користувач зазначив, що в Європі Кличка достатньо, щоб «замурзаний» депутат з його фракції залягла на дно на півтора місяця і почекала поки все вляжеться.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Парковки на Героїв Дніпра, 33 - не буде. Хто обіцяв підтримати мій проект рішення про це, та що буде на тому місці - у відео👇

Geplaatst door Людмила Костенко op Vrijdag 12 juni 2020

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві заступник мера Кличко побив поліцейських, захищаючи свою подругу Костенко.

Знай повідомляв, що скандал за участю Солончаки і костенко придбав нові деталі.

Нещодавно Знай передавав, що володимир Солончак після звільнення з посади заступника мера Києва потрапив під домашній арешт.