Стало відомо про чергове рішення мера Києва Віталія Кличка стосовно зарплати чиновникам. Піднімає зарплати просто так, незважаючи на ситуацію довкола.

Таким чином, повідомляється, що Віталій Кличко призначив надбавку директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради, Науменко Дмитру Володимировичу.

Розпорядження Віталія Кличка, фото: скріншот

За які послуги – зрозуміти дуже складно, так як у столиці з трубами завжди була проблема, і кожен дощ закінчувався як мінімум потопом.

Проте влада на це плювати, і вони думають лише про те, як би вкрасти ще трохи грошей з бюджету, щоб збагатитися за рахунок українців. Так сталося і цього разу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

З п'ятниці, 17 липня Науменку Дмитру додадуть надбавку за вислугу років на державній служби в розмірі 09 відсотків окладу. Ситуація досить дивна.

Нагадаємо, що раніше інформаційний портал Знай провів власне розслідування, і дізнався, скільки заробляє сам мер Києва та його заступники. У рік, КМДА виділяє премій на п'ять мільйонів гривень.

Звичайно, першим і самим цікавим питанням для тисяч жителів Києва є сума, яку отримує столичний голова Віталій Кличко. І, як з'ясувалося, його заробітна плата всього на кілька тисяч менше, ніж у Володимира Зеленського.

Згідно з наданою інформацією, зарплата київського міського голови Віталія Кличка становить 26 тис 284 грн 80 коп: посадовий оклад 17 760 тис. грн., надбавка за вислугу років 8524,80 грн.

В той час, як антикорупційна комісія викликає "на килим" відразу кількох заступників Віталія Кличка внаслідок гучних корупнционных справ, вони продовжують отримувати заробітну плату. І, до речі, навіть більшу, ніж у міського голови. У середньому, більшість з них отримує 30 – 32 тис грн.

Нагадаємо, міністр Лазебна розповіла про "дорожню карту" зарплат — коли отримаємо від 5 до 6 тисяч на руки.

Як повідомляв Знай.иа, виживають на гроші українці отримають допомогу, а їх діти - захист.

Знай.иа писав, українці отримають довгоочікуване підвищення зарплат і пенсій – Лазебна назвала терміни.