У Києві сталася дика ДТП, водій Daewoo збив хлопчика, який вискочив на дорогу на велосипеді.

Про це повідомляє Київ Оперативний у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у Києві близько 21:00 з вулиці Бестужева сталася ДТП. Відомо, що хлопчик на велосипеді потрапив під авто Triolan. На місце пригоди оперативно прибули наряд поліції та бригада швидкої допомоги.

Фото: Київ Оперативний


Прибулі на місце пригоди правоохоронці з'ясували , що хлопчику всього 7 років. Він взяв покататися велосипед у знайомого і, вилетівши з-за паркану на дорогу, опинився перед автомобілем Daewoo. На щастя, швидкість обох була не висока і тому, тому він отримав лише синці та сильно злякався. Наразі життю та здоров'ю хлопчика нічого не загрожує.

Фото: Київ Оперативний


Зазначається, що медики довго не могли знайти маму хлопчика, адже для госпіталізації та подальшого діагностування необхідна її присутність. За словами місцевих жителів батьки хлопчика не надто слідкують за ним. До того ж мааа хлопчика полюбляє спиртні напої, через це її вже неодноразово позбавляли батьківських прав.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Хлопчик взяв покататися велосипед і попав під авто Triolan Відео: https://youtu.be/5dzDAbR3f2Y Близько 21:00 з вулиці...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 15 juli 2020

Нещодавно під Києвом знайшли трасу смерті. Так, це негативне звання отримала маленька, коротка і вузька дорога прямо під Києвом, яка веде в бік Обухова - Старообухівська траса. На відміну від свого нового брата, Новообухівської траси, на Старообухівській щорічно відбувається величезна кількість ДТП з летальним наслідком або потерпілими, при чому іноді страждають навіть пішоходи. Примітно те, що на відрізку всього в 15 кілометрів на трасі з ідеальним покриттям і взагалі без фур щорічно фіксують більше трьохсот аварій, хоча за логікою вона повинна бути однією з найбезпечніших.

За заявами поліції головними причинами аварій на трасі є перевищення швидкості учасниками дорожнього руху та порушення дистанції.

Нагадаємо, винуватець смертельного ДТП під Києвом почув вирок суду

Як повідомляв Знай.uа, Mk4 Toyota Supra "припаркувалася" прямо на Honda, фото з місця ДТП