Досить несподівана дорога знову отримала статус найнебезпечнішої і травматичної на всю Україну, повідомляється в статті видання rbc.ua.

Так, це негативне звання отримала маленька, коротка і вузька дорога прямо під Києвом, яка веде в бік Обухова - Старообухівська траса. На відміну від свого нового брата, Новообухівської траси, на Старообухівській щорічно відбувається величезна кількість ДТП з летальним наслідком або потерпілими, при чому іноді страждають навіть пішоходи. Примітно те, що на відрізку всього в 15 кілометрів на трасі з ідеальним покриттям і взагалі без фур щорічно фіксують більше трьохсот аварій, хоча за логікою вона повинна бути однією з найбезпечніших.

Цей парадокс прийнято пояснювати тим, що цією дорогою щодня від своїх палаців пересуваються на транспорті жителі елітного селища Конча-Заспа, серед яких як можновладці, так і учасники списку українського Forbes.

Так, в 2018 році на цій дорозі мало місце бути моторошне смертельне ДТП із пожежею. Один з автомобілів на шаленій швидкості вилетів на зустрічну смугу та протаранив автомобіль, який рухався назустріч йому. Удар був такої сили, що від зіткнення машини спочатку загорілися, а потім вибухнули. Прибулим на місце ДТП рятувальників не залишалося нічого окрім як витгати обгорілі тіла жертв - загинули чоловік, жінка і дитина, які згоріли живцем в салоні автомобіля.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За заявами поліції головними причинами аварій на трасі є перевищення швидкості учасниками дорожнього руху та порушення дистанції.

Нагадаємо, винуватець смертельного ДТП під Києвом почув вирок суду