Автомобільна галузь на даний момент є однією з найбільш шкідливих для нашої планети - велику частину шкідливих викидів генерує як раз личны транспорт. З такою заявою нещодавно виступили члени Держпродспоживслужби.

Так, у вівторок, 14 липня, був зафіксований підвищений рівень забруднення повітря над Києвом. Про це повідомили в київському управлінні Держпродспоживслужби.

За їх словами, перевищення вмісту пилу в повітрі в 1,3 рази було зафіксовано на Бессарабської пл., діоксиду сірки в 1,3 рази на всіх постах спостереження, крім просп. Науки, 37.

Перевищення діоксиду азоту в 2,5-5 разів також відзначено на всіх постах, крім просп. Науки, 37, формальдегіду – в 1,7 раза на всіх постах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В підприємстві пояснили, що зазначені викиди утворюються при горінні вугілля, мазуту, бензину, дизпалива, газу в теплоенергетичних та опалювальних установках, у двигунах автомобілів та при пожежах.