Автомобільна галузь на даний момент є однією з найбільш шкідливих для нашої планети - велику частину шкідливих викидів генерує як раз личны транспорт. З такою заявою нещодавно виступили члени Держпродспоживслужби.

Так, у вівторок, 14 липня, був зафіксований підвищений рівень забруднення повітря над Києвом. Про це повідомили в київському управлінні Держпродспоживслужби.

За їх словами, перевищення вмісту пилу в повітрі в 1,3 рази було зафіксовано на Бессарабської пл., діоксиду сірки в 1,3 рази на всіх постах спостереження, крім просп. Науки, 37.

Перевищення діоксиду азоту в 2,5-5 разів також відзначено на всіх постах, крім просп. Науки, 37, формальдегіду – в 1,7 раза на всіх постах.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В підприємстві пояснили, що зазначені викиди утворюються при горінні вугілля, мазуту, бензину, дизпалива, газу в теплоенергетичних та опалювальних установках, у двигунах автомобілів та при пожежах.