Здавалося б, любиш тварину, доглядаєш за ним, приділяєш йому увагу, а воно замість подяки здійснює дикий напад на свого господаря. Про один з таких випадків журналістам розповіли працівники київської Служби порятунку тварин (Kyiv Animal Resque Group).

Мешканка Києва на власній шкурі відчула той жах, який відчувають ті, хто зазнав нападу свого переляканого улюбленця - днями на неї накинулася її ж кішка.

Інцидент стався на столичному проспекті Правди - кішка вирішила, що їй набридло сидіти в замкнутому просторі чотирьох одноманітних стін, і вирушила в подорож до незвіданих територій. Але судячи з усього господиня не провела з кішкою бесіду на тему того, що не варто залазити в незнайомі великі предмети - і пухнаста улюблениця відправилася вивчати внутрішній устрій автомобіля. Втім, може вона його хотіла викрасти, але це залишиться на її совісті.

Вилізти самостійно виявилося складніше, ніж планувалося, і кішці довелося кликати підмогу у вигляді власної господині - та до того моменту вже починала рвати волосся на собі через зникнення члена сім'ї. Ось тільки коли жінка спробувала допомогти пухнастику - той не захотів даватися в руки і жорстоко покусав господиню.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Довелося навіть вдатися до допомоги фахівців, щоб отримати бідну тварину. Вони за допомогою спеціальних сачків і захоплень з легкістю звільнили домашню кішку з пастки.