Стало відомо про інцидент, який відбувся на столичному озері Тельбін, що на Березняках.

Таким чином, повідомляється, що у неділю, 12 липня, на озері Тельбін у Києві перекинувся катамаран з людьми. Все зняли на камеру, і ролики почали розлітатися по різних спільнот в соціальних мережах.

Что-то пошло не так на озере Тельбин (Березняки) и катамаран перевернулся🙈

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 13 juli 2020

за Причиною інциденту став сильний вітер, який вирував у той день у столиці. За попередніми даними, люди, які перебували в той момент у водному траснпортном засобі не постраждали, і самостійно почали плисти до берега.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

В співтоваристві «Х**вий Київ» з'явився також ролик з моментом, як катамаран перевертається, і автор посту відповів на питання, чому коли беруть у прокат велосипед, катамаран, або щось подібне, то вимагають видати паспорт під заставу. І ось, причина в цьому.

При цьому, п'яний екіпаж вирішив не повертатися до місця сплаву, і вони просто пішли.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що двоє харків'ян застрягли на невеликому острівці посеред Дніпра під час відпочинку в Черкасах. Про це розповіли у черкаській комунальній службі порятунку.

Наголошується, що уродженці Харкова – матір та її син, вирушили на відпочинок на пляж «Дзвін» у районі Долини троянд.

Вони взяли на прокат пластикову човен-катамаран, і на неї попливли по Дніпру. Приставши до берега невеликого острівця посеред води, вони вийшли з човна й залишили її без нагляду. Потужний порив вітру відніс плавзасіб майже на кілометр від берега острова, і в результаті 39-річна жінка та її 11-річний син застрягли на острівці без можливості повернутися на берег.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові Кернес відкрив три пляжу з шести.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківську мер дозволив лише засмагати, але не купатися у водоймах.

Нещодавно Знай передавав, якою буде вартість відпочинку на українських курортах Чорного і Азовського морів.