Стало відомо про те, що суд обрав запобіжний захід для винуватця смертельного ДТП в Києві.

Таким чином, повідомляється, що Антон Желепа буде перебувати під вартою до 9 вересня. Таку міру запобіжного заходу для 39-річного винуватця ЖТП вибрав Шевченківський суд столиці.

Суд взяв його під варту на два місяці. Клопотання прокурора було задоволено. Також, суддя Євген Сидоров зазначив, що рішення може бути оскаржене протягом п'яти днів після рішення суду.

Антон Желепа при цьому визнав, що в цей момент він був у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння, і при цьому від адвоката відмовився, так як визнає свою провину в тому, що трапилося.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Видео с места трагического ДТП, первые минуты после столкновения Трое погибших.. Жесть на #Киевщина #Смертельное #лобовое #ДТП в #Козин Невнимательнось на дороге и превышение скорости привело до страшной трагедии Столкнулись два автомобиля, один выбросило на обочину в забор. Вся дорога усыпана уламками. Пострадавших извлекали спасатели #ГСЧС, свидетели выносили на руках. На месте аварии работает бригада скорой помощи и патрульная полиция.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 12 juli 2020

Загиблими в ДТП дітям було чотири і десять років, а старшому братові, якому вдалося вижити – 14. Зараз він лежить у реанімації знаходиться в критичному стані.

Аварія сталася в неділю, 12 липня, на Старообухівській трасі під Київ. У ній загинули батько, мати, а також двоє молодших дітей. У живих залишився тільки старший брат. До речі, автомобіль Антон Желепа викрав у роботодавця. Через 20 хвилин після ДТП авто оголосили в розшук.

Починаючи з 2007 року у винуватця аварії неодноразово мали проблеми з законом.

Нагадаємо, раніше У п'яному ДТП під Києвом загинула ціла родина, розкрито дикі подробиці про вбивцю - не перші жертви

Як повідомляє портал «Знай.іа» У Києві на руках медиків помер 10-річний янголятко - під колесами п'яного вбивці загинула вся сім'я

«Знай.іа» писав, що Під Києвом п'яний вбивця на Mercedes відправив в морг молоду родину - Україну жахнула кривава аварія