У Києві в Шевченківському суді обирають запобіжний захід підозрюваному у смертельному ДТП Антону Желепе. Про подробиці засідання і свідченнях чоловіка розповідає Telegram-канал "Pavlovksy News".

У неділю, 12 липня під Києвом на Столичному шосе сталася смертельна ДТП, в якому загинула ціла родина. Винуватцем ДТП вважають водія Mercedes, який врізався в Hyundai, виїхавши на зустрічну смугу руху.

У Києві обирають запобіжний захід для підозрюваного у смертельному ДТП / фото: відкриті джерела

У вівторок, 14 липня, відбулося засідання суду, на якому обирали міру запобіжного заходу для підозрюваного Антона Желепы. Він зізнався, що вранці перед аварією спожив 200 грам горілки, проте не пам'ятає з ким. За день до аварії він також вживав марихуану.

Він також розповів, що взяв автомобіль у людей, на яких працює, але не пам'ятає, як він це зробив і куди прямував по Столичному шосе. За його словами, він рухався в невідомому напрямку зі швидкістю 180 км/ч. Момент ДТП він пам'ятає.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На суді підозрюваний говорити відмовився, погодився з всіма вимогами прокуратури і побажав самого жорстокого покарання за свій злочин. Для нього вимагають ув'язнення під вартою.

Нагадаємо, що з'явилися нові подробиці смертельного ДТП під Києвом.

Як повідомляв портал Знай.иа, у п'яному ДТП під Києвом загинула ціла родина, розкрито дикі подробиці про вбивцю - не перші жертви

Також Знай.иа писав, що у Києві на руках медиків помер 10-річний янголятко - під колесами п'яного вбивці загинула вся сім'я