Майже два роки назад у Чернівцях з лікарні зник чоловік, а нещодавно його помітили у Києві.

Про це повідомили у фейсбук Київ Оперативний.

Так, стало відомо, що два роки назад у Чернівцях з лікарні зник чоловік середніх років. Він мав провали у пам'яті, тож не міг самостійно повернутися додому. Тоді на пошуки чоловіка кинулися правоохоронці та вся рідня, але безрезультатно.

Фото: Київ Оперативний


Від чоловіка не було ні слуху, ні духу два роки, але нещодавно кияни знімали на Тельбіні безхатченків, серед них рідні і впізнали зниклого.

Фото: Київ Оперативний


Після цього до Києва приїхала рідня чоловіка та знову кинулася на його пошуки, проте поки що це не увінчалося успіхом, проте вони не втрачають надії. Уважно придивіться до цього фото, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це до поліції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Друзі! Просимо допомогти! 2 роки назад пропав безвісти хрещений у Чернівцях з лікарні. Чоловік має провали пам’яті. На...

Geplaatst door Оперативний op Maandag 13 juli 2020

Нагадаємо, що у Києві в розшук оголосили 13-річного підлітка.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові пропала чорнява жінка з родимкою на обличчі.

Також,"Знай.uа" писав, що на Закарпатті горе-мати втратила доньку в лісі.