Київські рятувальники отримали партію нових човнів, які спеціально пристосовані для порятунку людей на воді. Детальніше про це розповідає КП "Плесо" на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначили у КП "Плесо", нові човни "Колібрі" є досить маневреними і пристосовані для порятунку в річці або озері. Їх міцності можу позаздрити всі попередні моделі – вони витримують спеку до +50 градусів і холод до -40 градусів. Нові човни зможу вмістити в себе 3-4 людини.

Київські рятувальники отримали нові човни Колібрі / скріншот з відео

Підприємство вже передало нові плавальні апарати київським рятувальникам, тому вже сьогодні вони зможуть відправитися на порятунок людей. Нові човни обладнані стаціонарним транцем, до якого кріпиться мотор потужністю 5 кінських сил.

Рятувальникам вже вдалося протестувати нові човни: вони вирушили на Дніпрі, де перевірили плавальні апарати на маневреність і стійкість, розхитуючи їх на ходу. Рятувальникам припали нові човни за душі і вони зазначили, що "Колібрі" значно поліпшать їхню роботу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

КП "Плесо" оснастило Kyiv Lifeguard Service човнами українського виробництва Kolibri - RKM 350

КП "Плесо" оснастило Kyiv Lifeguard Service човнами українського виробництва Kolibri - RKM 350. Це дуже сучасні і маневрові плавзасоби, які можна використовувати як на річках так і на озерах. Вони можуть витримати спеку до +50°, а також холод до - 40°. Пасажиромісткість: 3-4 людини. Ці човни допоможуть Lifeguard-ам миттєво відправлятися на порятунок людей: Kolibri оснащений стаціонарним транцем, до якого кріпиться двигун потужнiстю 5 кінських сил. Lifeguardи вже протестували човни: пройшлися Дніпром та перевірили їх на маневровість і остійність, розхитуючи їх. Рятувальники задоволені та впевнені, що Kolibri дозволять значно покращити їх роботу!

Geplaatst door КП "Плесо" op Maandag 13 juli 2020

Нагадаємо, що в декількох районах Києва пройшли акції протесту, які влаштували групи підлітків.

Як повідомляв портал Знай.иа у Києві на дорозі помітили дівчину, яка порушувала правила дорожнього руху.

Також Знай.иа писав, що Віталій Кличко взяв з бюджету кілька мільярдів на будівництво метро, але, роботи виконані лише на 1 відсоток.