Трагічні наслідки моторошної ДТП на Столичному шосе, у якій загинуло ледь не вся багатодітна родина.

На жаль, до 3-ох жертв аварії додалася ще одна – лікарі не змогли врятувати 10-річного хлопчика, який отримав тяжкі травми під час кривавої ДТП, пише Магнолія-ТВ.

Нагадаємо, страшна аварія сталася вчора увечері, 12 липня за 5-кілометрів від Києва.

За даними поліції, водій не впорався з кермуванням свого "Мерседеса" і протаранив Mercedes Sprinter. Після того вилетів на зустрічну смугу і лоб у лоб ударив у Hyundai. Після цього "Мерседес" викинуло на узбіччя в паркан.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Внаслідок ДТП автомобілі й уламки було розкидано по всій трасі.На місці події працювали рятувальники, медики, поліція та багато небайдужих очевидців трагедії.

Під час ДТП Hyundai фактично розірвало, у ньому миттєво загинули батько родини, який був за кермом, його дружина та 8-річна донька. Двох хлопчиків 10- і 12-ти років у критичному стані було госпіталізовано у лікарню. За життя останнього ще борються лікарі.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Тим часом 39-річний водій горезвісного "Мерседеса" уцілів. Зясувалося, що винуватець ДТП був п'яним, у його крові виявили 1,32 проміле алкоголю, також мав ознаки наркотичного сп’яніння. Це показало освідування, відео якого зявилося у мережі.

З'явилося ВІДЕО з водієм-вбивцею. На відео (з 00:50) зафіксовано як працівники поліції проводили тест на драгер водієві, який спричинив ДТП, в якому загинула майже вся родина. Джерело: Вартові еспресо

Geplaatst door Київ Інформ op Zondag 12 juli 2020

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють усі обставини та причини цієї смертельної автопригоди.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом п'яний вбивця на Mercedes відправив в морг молоду родину - Україну жахнула кривава аварія

Як повідомляє портал «Знай.uа» Двоє молодих львів'ян загинули в кривавих аваріях - покалічені тіла, мотоцикли вщент

Також «Знай.uа» писав, що Єфремов далеко не перший — зірки, під колесами яких гинули прості люди